Tule virkistymään, viihtymään ja ideoimaan uutta Mestarien aamiaiselle!

Tule virkistymään, viihtymään ja ideoimaan uutta Mestarien aamiaiselle! Parhailla aamiaisilla maistuvat herkut ja uudet ideat! Wulffin ja sen kumppanien järjestämällä Mestareiden aamiaisella ke 4.4. klo 9-14 koetaan graafisen, printti- ja painoalan uusimpia ideoita sekä tuotteita.

Mustaa magiaa
Wulffin siirtokuvapalvelu TheMagicTouch toteuttaa digi- ja tekstiilipainojen, tapahtumantekijöiden ja mainostoimistojen toiveet. Siirtokuvapainatus mustalle ja tummalle pinnalle on nyt mahdollista, helposti. Kuvien yksityiskohtien hallinta ja alhainen prässilämpötila tuovat mukavasti lisämahdollisuuksia. Alustaksi sopivat tekstiilit puuvillasta polyesteriin, puu, alumiini – pinta- ja bisnesmahdollisuuksia TheMagicTouchin kanssa on rajattomasti.

Saalista ilman perkuuta 
Wulffin yksinoikeudella myymien uusien TheMagicTouch -siirtokuvamateriaalien ansiosta valkoisen mustalle ja tummalle painaminen on helppoa, sillä kuvien perkaamista ei tarvita. Koko työ hoituu ”yhden prässäyksen taktiikalla”. Laske, kuinka paljon säästät aikaa vaikkapa t-paitojen, mainosmukien ja urheiluseurojen lippisten personoinnissa!

Mestarien aamiaisella näet ja koet TheMagicTouchin lisäksi kuinka kätevästi syntyy näyttävää jälkeä, kun erikoistehosteet laitteissa ja papereissa tukevat toisiaan.

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tilaisuuteen ti 3.4. mennessä.

Mestarien aamiainen ke 4.4. klo 9-14
Postitalo, Postimestari-kabinetti
Mannerheiminaukio 1
00100, Helsinki

Nähdään Postitalolla!

Wulff Print
Jarkko Vehviläinen
Wulff – TheMagicTouch
p. 0500 606 742
jarkko.vehvilainen@wulff.fi

Virkeyttä ja inspiraatiota aamuusi tuovat yhteistyössä
WULFF, GRAFITRIO, BITPRESS, ANTALIS, OKI